Ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σας σύστημα... Δρ. Μουρούτης Κων/νος

Φίλτατοι μας!
Στις 29 Νοεμβρίου 2015 ολοκληρώθηκε ένα πανέμορφο 3ημερο σεμινάριο στο Ηράκλειο της Κρήτης με μια απίστευτα, αθρόα συμμετοχή που ξεπέρασε τις πιο απίθανες προσδοκίες μας!
Ο συνολικός αριθμός των παρευρισκομένων ξεπέρασε τις 3000 χιλιάδες και επιπροσθέτως το κοινό είχε τη μεγάλη υπομονή να αντέξει τον ομιλητή-εισηγητή για περισσότερο από 3-4 ώρες καθημερινά!
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά και καρδιακούς φίλους που το διοργάνωσαν και φυσικά.. Ύστατος φόρος τιμής σε όλους εσάς που με τη παρουσία σας φυσική ή νοητική, μας δώσατε χαρά, ελπίδα και υπόσχεση ότι επιτέλους πλησιάζει η ώρα να κατεβούμε στον ..Ομαλό και να δούμε την "ξαστεριά" της Αλήθειας και Ελευθερίας!
Με αγάπη,
Δρ. Κων/νος Μουρούτης 
1η ημέρα σεμιναρίου 27 Νοεμβρίου 2015
Ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σας σύστημα
  

Απόλυτη ίαση και θεραπεία στον 21ο αιώνα  - Μύθοι & Αλήθειες
Η ομάδα φίλων του Δρ. Κων/νου Μουρούτη στο Ηράκλειο διοργανώνει ΑΝΟΙΧΤΟ 3ήμερο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στις 27-28-29 Νοεμβρίου στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ Γούρνες Πεδιάδος, Πρώην Βάση Γουρνών (Δείτε παρακάτω τον χάρτη)
Ένα πολύ σημαντικό 3ήμερο σεμινάριο υγείας από τον Δρ. Κων/νο Μουρούτη που κατά την γνώμη μου  πρέπει να το παρακολουθήσετε όλοι.
Γενικός τίτλος του σεμιναρίου είναι η Απόλυτη ίαση και θεραπεία στον 21ο αιώνα  - Μύθοι & Αλήθειες.
Προσωπικά σας προτείνω να είστε και στις τρεις ομιλίες και να φέρεται και τους φίλους σας. Οι πληροφορίες που θα πάρετε ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ προς όλους.


Ακούστε την συνέντευξη που έδωσε ο Δρ. Μουρούτης Κων/νος στα πλαίσια του 3ήμερου σεμιναρίου υγείας στο Ηράκλειο στην Ραδιοφωνική εκπομπή ΠΥΞΊΔΑ του Ράδιο ΚΡήτη στον Κώστα Συλλιγάρδο την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2015. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο
https://soundcloud.com/ekriti-portal/25-11-2015a


Σας άρεσε το άρθρο;
Διαδώστε το με ένα στο Face Book κλικ εδώ!
Βρείτε με στο Face Book κλικ εδώ!