Σεξ, Ναρκωτικά, Ίντερνετ και εθισμοί στη ζωή μας.... Δρ. Μουρούτης Κων/νος


Στα πλαίσια της διημερίδας  του Δρ. Μουρούτη Κων/νου στην Χίο στις 25-26 Απριλίου 2015 με Θέμα:  Η ψυχοβιολογία της ορθής διατροφής: Τρώγοντας για την υγεία ή τρώγοντας τη ζωή.... O Δρ. Μουρούτης μίλησε στους μαθητές-τριες των Γυμνασίου, Λυκείου & ΕΠΑΛ Βροντάδου Χίου στις 24 Απριλίου 2015 
Δείτε ένα 20άλεπτο  απόσπασμα από ακόμα μία εξ-αίρετη ομιλία του Δρ. Μουρούτη Κων/νου.

Θέμα: "ΣΕΞ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΘΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ  ΜΑΣ"
Μια σειρά απο διαλέξεις , από έναν εξ-"αιρετικό" επιστήμονα, πάνω σε δύσκολες έννοιες και θέματα υγείας, που ενώ τα προσεγγίζει με ένα μοναδικό τρόπο, συνδυάζοντας το χιούμορ με την εμπεριστατωμένη ανάλυση, καταφέρνει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για τρείς και πλέον ώρες, με τον χειμαρρώδη λόγο του αγγίζοντας θέματα που καίνε.  Στο επίκεντρο των δωρεάν διαλέξεων του Δρ. Μουρούτη βρίσκεται πάντοτε ο άνθρωπος και η ευημερία του. Με την πλούσια γνώση του και την άριστη επιστημονική του κατάρτιση, παρουσιάζει με απλό και κατανοητό τρόπο θέματα κοινωνικά, Υγείας, αλλά και στάσης ζωής στο ευρύ κοινό.
  
Συνιστώ σε όσους έχουν θέματα υγείας και θέλουν να βελτιωθούν, αλλά και όσοι θέλετε να διατηρήσετε την καλή υγεία που έχετε, να μην χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον Dr Μουρούτη Κωνσταντίνο, κορυφαίο γιατρό και εξαιρετικό ΑΝΘΡΩΠΟ.

Οι πληροφορίες που θα πάρετε σώζουν ΖΩΕΣ!!!


Σας άρεσε το άρθρο;
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!