Συχνές ερωτήσεις για την χορτοφαγία και πώς να τις απαντήσετε...Η χορτοφαγία στην Ελλάδα μέχρι πρότινος δεν ήταν και τόσο διαδεδομένη, παρόλο που είμαστε μια χώρα, που η επίσημη θρησκεία της επιβάλλει νηστεία κατά το μεγαλύτερο ίσως διάστημα του έτους. Τον τελευταίο καιρό όμως η χορτοφαγία κερδίζει έδαφος με γοργούς ρυθμούς, τόσο στην χώρα μας, όσο και στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο.
Άλλοι την βλέπουν καθαρά ως διατροφική επιλογή, άλλοι σαν φιλοσοφία, άλλοι σαν τρόπο ζωής και άλλοι ως ακτιβισμό. Το σίγουρο είναι πως οι περισσότεροι θα είχαμε πολλές ερωτήσεις να ρίξουμε στο τραπέζι, εαν σε αυτό συντρώγαμε με έναν χορτοφάγο.

Το ακόλουθο βίντεο είναι μια προσπάθεια να γνωρίσουμε καλύτερα την χορτοφαγία και ειδικά τον βιγκανισμό, δηλαδή την απόλυτη χορτοφαγία, με λίγη δόση χιούμορ, και να λύσουμε, αν όχι όλες, τότε τις περισσότερες από τις απορίες μας.


1
Αν δεν είσαι vegan, γίνε vegan.

Η ολική χορτοφαγία (veganism) είναι μη-βία. Κυρίως είναι μη-βία προς άλλα αισθανόμενα όντα. Αλλά είναι και μη-βία προς τη γη και μη-βία προς τον εαυτό σου.

Πηγή: aparadektoi.gr

Σας άρεσε το άρθρο;
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!