Βήματα προς τη Ζωή - "Το Στρες του Καρκίνου"

Βήματα προς τη Ζωή -  "Το Στρες του Καρκίνου"

Ακόμη μία συγκλονιστική ομιλία του Δρ. Κωνσταντίνου Μουρούτη στην Βέροια με τίτλο το Στρες του Καρκινου τον οποίο ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. Επίσης ευχαριστούμε τον Γιώργο Τσάμη και την σύζυγό του Χριστίνα για την διοργάνωση του σεμιναρίου...Επόμενος σταθμός η Θεσσαλονίκη στις 17-18-19 Ιανουαρίου 2013.... Σας περιμένουμε όλους εκεί.  

Φίλοι & φίλες!
Αυτό το Σαββάτο 21/12 & Κυριακή 22/12, με ώρα έναρξης στις 18:30μ.μ, και λίγο πριν την εκπνοή του 2013,θα δωθεί ενα τελειως διαφορετικό 2ημερο σεμινάριο στη Βέροια με γενικό τίτλο: "ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΖΩΗ".
Ίσως αλλάξει η ζωή σας αυτές τις 2 ημερες για πάντα!

Να θυμάστε οτι, το 1ο βήμα ειναι η απαρχή για να κανεις το μεγαλύτερο μαραθώνιο..
Η Μεταρύθμιση ζωής & Αναζωπύρωση της Αλήθειας αποτελούν λάκτισμα κινήτρου για δύναμη, Ομορφιά και Νόημα ύπαρξης ..
Σαββατο:"Το Στρές του Καρκίνου'
Κυριακή: "Το Στρές της Καρδιας"

Ξενοδοχείο "ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ" 

Νέα περιφερειακή οδός Βεροίας-Ναούσης, 23310-77777, ΤΚ.59100
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Γιώργος &Χριστίνα-6976569549-6987521721

Ομιλητής
Δρ.Μουρούτης Κων/νος
 


Σημ. Ο Kωνσταντίνoς Μουρούτης είναι Φυσίατρος με περαιτέρω κατάρτιση στις Νευροεπιστήμες(Master's Degree) και περαιτέρω εκπαίδευση στις Κυτταρικές & Μοριακές Βιοεπιστήμες (Doctor of Philosophy), και το 2010 ολοκληρώσε τις σπουδές του στον χώρο της Θεολογίας.
Συνεργάζεται και διδάσκει σε διάφορα Πανεπιστήμια και ιδιωτικές σχολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως προσκεκλημένος επιστήμονας.
Ο Dr. Μoυρούτης είναι άτομο με αρκετά ανεπτυγμένες ευαισθησίες σε σχέση με το «ευ ζην» των συνανθρώπων του. Για τον λόγo αυτό παρουσιάζει σειρά ομιλιών και σεμιναρίων με θέματα υγείας, φέρνοντας την σύγχρονη Ιατρική κοντά στον απλό άνθρωπο, εξηγώντας τις αιτίες που διέπουν στην εμφάνιση διαφόρων νόσων καθώς επίσης και την οδό προς την ίαση και θεραπεία αυτών. Δείτε το πλήρες βιογραφικό του κάνοντας κλικ εδώ 

  Σας άρεσε το άρθρο;
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!