Όλη η Αλήθεια για την Ασπαρτάμη

 Μᾶς συμβουλεύουν…

Η σημερινή αγορά των γλυκαντικών ουσιών ξεπερνά το 1 δις δολλάρια παγκοσμίως με την ασπαρτάμη να καταλαμβάνει το 55% της αγοράς ενώ καλύπτει το 7% στις γλυκαντικές ουσίες με τη ζάχαρη να καταλαμβάνει το 83%.


Το λόμπι των φαρμάκων και των χημικών προϊόντων έχουν πολύ βαθιές τσέπες και πολύ πράσινο τυπωμένο χαρτί που το μοιράζουν πλουσιοπάροχα.


Απο το 1965 έχουν πληρώσει πολλά εκατομμύρια, αλλά είπαμε τα κέρδη έιναι δις και το προιόν ασπαρτάμη χρυσορυχείο.


Υπάρχουν τώρα πάνω από 5.000 προϊόντα στην αγορά που περιέχουν αυτό το θανάσιμο χημικό και θα υπάρξουν χιλιάδες περισσότερα.

 Οι κλινικές έρευνες που αξιολόγησε όλες πλήν της τελευταίας ήταν σε ζὠα, τα οποία έχουν ένα προστατευτικό μηχανισμό, που μετατρέπει την μεθανόλη στο αβλαβές μυρμηκικό οξύ, αν και σε μελέτη σε 900 αρουραίοιυς σε ολόκληρο το φυσικό κύκλο της ζωής τους έδειξε εντυπωσιακά μεγάλη σχέση ασπαρτάμης και καρκίνου.

Αυτή η τελευταία μελέτη 22 ετών, ήταν και η μόνη μετα μελέτη για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της ασπαρτάμης και είναι η πιο αξιόπιστη γιατί οι προηγούμενες μελέτες που έγιναν για την ασπαρτάμη, δεν έδειξαν σχέση μεταξύ της ασπαρτάμης και καρκίνου στον άνθρωπο, επειδή η ασπαρτάμη αξιολογούνταν μόνο μια φορά τον χρόνο.

 Καταναλῶστε ἄφοβα ἀσπαρτάμη…

timeline_aspartame

Πηγή: fytro.wordpress.com

Σας άρεσε το άρθρο;
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!


https://www.facebook.com/betterglobe2010