Δρ. Μουρούτης - Πως το μυαλό σας μπορεί να θεραπεύσει το σώμα σας




O Dr. Μουρούτης μιλάει για τη δύναμη της αγάπης και την επίδραση που έχει πάνω στη σωματική μας υγεία! Συγκλονιστική μαρτυρία, που έχει καταγραφεί στα επίσημα επιστημονικά περιοδικά της ογκολογίας!
Ο Kωνσταντίνoς Μουρούτης είναι Φυσίατρος με περαιτέρω κατάρτιση στις Νευροεπιστήμες(Master's Degree) και περαιτέρω εκπαίδευση στις Κυτταρικές & Μοριακές Βιοεπιστήμες (Doctor of Philosophy), και το 2010 ολοκληρώσε τις σπουδές του στον χώρο της Θεολογίας.
Συνεργάζεται και διδάσκει σε διάφορα Πανεπιστήμια και ιδιωτικές σχολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως προσκεκλημένος επιστήμονας.
Ο Dr. Μoυρούτης είναι άτομο με αρκετά ανεπτυγμένες ευαισθησίες σε σχέση με το «ευ ζην» των συνανθρώπων του. Για τον λόγo αυτό παρουσιάζει σειρά ομιλιών και σεμιναρίων με θέματα υγείας, φέρνοντας την σύγχρονη Ιατρική κοντά στον απλό άνθρωπο, εξηγώντας τις αιτίες που διέπουν στην εμφάνιση διαφόρων νόσων καθώς επίσης και την οδό προς την ίαση και θεραπεία αυτών. Δείτε το πλήρες βιογραφικό του κάνοντας κλικ εδώ



Μάθετε για το:


Ινστιτούτο Νέα Ζωή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του  Ινστιτούτου Νέα Ζωή.


Εδώ θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τα καλά νέα και τις εξελίξεις στον χώρο της πρόληψης για καλύτερη υγεία και ευεξία. Να μάθετε πότε και που γίνονται οι ενημερωτικές διαλέξεις και τα σεμινάρια για να πάρετε τις απαραίτητες γνώσεις και να κάνετε βήματα για μια καλύτερη ποιότητα στη Ζωή σας. Κάντε τώρα τα σωστά πράγματα και θα οδηγηθείτε στο δρόμο της θεραπείας και της ευεξίας, σε σωματική και ψυχική υγεία.........



Για εμάς 


Ποιοί είμαστε



Το Ινστιτούτο Νέας Ζωής είναι ένα Διεθνές μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο / Οργανισμός επιστημονικού, εκπαιδευτικού και επαγγελματικού χαρακτήρα.
Έχει την έδρα του στην Κατερίνη (οδός Ιωάννη Διαμαντίδη 14.


Βασικός σκοπός του είναι να φέρει κοντά γιατρούς, επιστήμονες από διάφορα πεδία και τομείς και απλούς ανθρώπους για ομαλή συνεργασία, σε μια προσπάθεια προαγωγής της υγείας, της ευεξίας, της έρευνας, της έγκαιρης πρόληψης ασθενειών και εκφυλιστικών νόσων και διάδοσης της ιατρικής γνώσης. 


Πιο αναλυτικά, οι στόχοι του Ελληνικού Ινστιτούτου Νέας Ζωής ...... 

  •  Η συνεχής ενημέρωση, διαφώτιση και επιμόρφωση του κοινού και του ιατρικού κόσμου σε θέματα υγείας και πρόληψης διαφόρων ασθενειών και εκφυλιστικών νόσων.
  • Η ευαισθητοποίηση του συνόλου των πολιτών, ειδικών και μη, για τα οφέλη από την έγκαιρη πρόληψη, τη διαμόρφωση υγιεινών διατροφικών συνηθειών και στάσεων ζωής και την προαγωγή του Ευ Ζην.
  • Η δημιουργία ευνοϊκών προϋποθέσεων για την εκπόνηση και υλοποίηση σχεδίων που αφορούν την υγιεινή ζωή του κάθε ατόμου και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα, τόσο σε βιοχημικό όσο και στο ψυχικό και πνευματικό επίπεδο.
  • Επίσης σχεδίων που να αφορούν τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών περιβάλλοντος, στην παραγωγή διατροφικών υλών με σωστές και έντιμες συνθήκες. Επίσης η έγκαιρη ενημέρωση του κοινού για πιθανούς κινδύνους από την απόκλιση από αυτές τις ασφαλείς διαγραμμίσεις.
  • Η προστασία του ευρύτερου κοινού με ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια προώθησης μη επιστημονικά εμπεριστατωμένων θεραπευτικών αγωγών, οι οποίες μπορεί να θίγουν ή να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του.


Όραμα


Το Ινστιτούτο Νέα Ζωή είναι ένα μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο / Οργανισμός που βασίζεται στην εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών των μελών του με επιστημονικό, εκπαιδευτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα.
Βασικός σκοπός του είναι να φέρει κοντά γιατρούς, επιστήμονες από διάφορα πεδία και τομείς και απλούς ανθρώπους σε μια διεπιστημονική συνεργασία, σε μια προσπάθεια να προάγουν την υγεία, την ευεξία, την έρευνα, την έγκαιρη πρόληψη ασθενειών και εκφυλιστικών νόσων αλλά και την ενημέρωση και διάδοση γνώσης για θέματα πρόληψης, διατροφής και υγείας.

Δράση



Η φιλοσοφία που διαπνέει όλο το έργο του Δρα Μουρούτη είναι φιλοσοφία Αγάπης. Πυρήνας της είναι η συνεχής και έμπρακτη προσφορά προς το συνάνθρωπο. Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας, ο Δρ. Μουρούτης προσέφερε το 50% του μηνιαίου μισθού του από το διδακτικό του έργο στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο όπου δίδασκε εώς το 2010, σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται οικονομική βοήθεια και σε κοινωφελή ιδρύματα και συνδέσμους στην Κύπρο ενώ το υπόλοιπο του μισθού του το προσφέρε στην Ελλάδα για διάφορους ευαγείς σκοπούς.

Ο Δρ. Μουρούτης διακατέχεται από μια ολοκληρωτική και ανιδιοτελή προσφορά προς το «ευ ζήν» των συνανθρώπων του. Για τον λόγο αυτό, καλεί επίσημα κάθε συνάνθρωπο, όχι μόνο επιστήμονα αλλά οποιονδήποτε νοιώθει ότι έχει να προσφέρει, να «ενώσουμε» χέρια βοηθείας και αρωγής, απαγκιστρωμένοι από διαφοροποιήσεις σε εθνικό, πολιτικό, θρησκευτικό και ιδεολογικό επίπεδο, αξιοποιώντας τα ταλέντα, τον χρόνο και την δυναμική που ο καθένας μας έχει, προς την ανάταση, και μετουσίωση της ανθρωπότητας.

Βιωματικό Πρόγραμμα New Start







Τα Βιωματικά Προγράμματα Υγείας NEWSTART έχουν σκοπό και στόχο να ενημερώσουν μέσω της βιωματικής εμπειρίας τους συμμετέχοντες για τις αρχές που διέπουν τόσο την πρόληψη όσο και την αποκατάσταση του πολυτιμότερου αγαθού, της Υγείας, βιολογικό/κοινωνικό όπως και ψυχικό/πνευματικό επίπεδο.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία στις επτά ημέρες που διαρκεί το πρόγραμμα να βιώσουν ένα νέο τρόπο ζωής και να κάνουν βήματα προς την υγεία και γενικότερη ευεξία στην καθημερινή τους εντρύφηση.

Τα θέματα Υγείας παρουσιάζει ο Δρ. Κωνσταντίνος Μουρούτης ο οποίος στηρίζεται από ομάδα συνεργατών οι οποίοι, είναι εθελοντές με επαγγελματική κατάρτιση στην νοσηλευτική, στην ψυχολογία υγείας, στην συμβουλευτική, διατροφολογία και στην προληπτική υγεία.

Τα προγράμματα υγείας μέχρι τώρα έλαβαν χώρα στην Ελλάδα & Κύπρο και για τη χρονιά του 2013-2014 θα πραγματοποιηθούν στην ορεινή περιοχή του Ελατοχωρίου,στα Πιέρια όρη, έναν από τους τελευταίους τόπους με παρθενικό πράσινο και αμόλυντο περιβάλλον.



Τα προγράμματα υγείας που παρουσιάζει ο Δρ.Κων/νος Μουρούτης έχουν να κάνουν με την απόκτηση πλήρους ελευθερίας από την ιατρική εκμετάλλευση και τον προσωπικό έλεγχο στην υγεία σας. Αυτοί οι στόχοι κατορθώνονται όταν οι συμμετάσχοντες βαθμιαία απομακρύνονται από την μη- αναγκαία φαρμακευτική αγωγή, αποφεύγοντας τις χειρουργικές επεμβάσεις, και ανακτώντας την χαμένη υγεία ,ευεξία και ομορφιά.»Μόνο οι άρρωστοι βλέπουν και πάνε στους ιατρούς» λέει ο Δρ. Μουρούτης. «’Ένας υγιής άνθρωπος ποτέ».

Προσωπική φροντίδα, μέριμνα και θεραπευτική υποστήριξη παρέχεται προσωπικά από τον Δρ. Μουρούτη σε καθένα συμμετάσχοντα. Η παρακολούθηση και συμμετοχή στο πρόγραμμα υγείας αποτελεί εφαλτήριο & προϋπόθεση για να υπάρξει επικοινωνία με τον Δρ. Μουρούτη και αποκατάσταση της υγείας. Δεν υπάρχουν «κρυμμένες» συνταγές, φόρμουλες ή άλλες «εναλλακτικές» παρεμβάσεις στη διαδικασία της επαναφοράς της υγείας. Τα αποτελέσματα έπονται από την γαλούχηση στα δεδομένα της ΥΠΟΔΟΜΗΣ της υγείας όπως, μια πολύ θρεπτική φυτοφαγική διατροφή, εξάσκηση, καθαρό αέρα, άπλετο ηλιακό φώς, εντρύφηση σε υγιεινές συνήθειες, ανάπαυση. Περισσότερο από όλα, Η ΕΠΙΔΟΜΗ της υγείας που είναι η κατανόηση, διερεύνηση και αποκάλυψη κατά τη διάρκεια των καθημερινών διαλέξεων, μέσω των καινούργιων επιστημονικών δεδομένων, της Παρουσίας, Πεμπτουσίας και Παρέμβασης της Δύναμης του Δημιουργού υπό τη μορφή της Απόλυτης, Ανιδιοτελούς και Αστείρευτης Αγάπης.

Επειδή δυστυχώς αυτά δεν μπορούν να επιτευχθούν από τους ανθρώπους από μόνοι τους, το 7ήμερο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να τα επιτύχετε!!

Οι περισσότεροι συμμετάσχοντες αναφέρουν στον Δρ. Μουρούτη & τους συνεργάτες του ότι, σε λιγότερο από 7 ημέρες νιώθουν πάρα πολύ καλύτερα, υπάρχει απώλεια βάρους(περίπου 1 κιλό την εβδομάδα) παρόλο που γεύονται απεριόριστες ποσότητες από τον φυτοφαγικό μπουφέ. Μεγάλες βελτιώσεις λαμβάνουν χώρα στο θέμα της ρύθμισης του διαβήτη, στα τριγλυκερίδια, χοληστερίνη, υπέρταση, αρθριτικές παθήσεις και στον καρκίνο!!(Δες σχόλια για «ιστορίες επιτυχίας»)

Ένα μεγάλο ποσοστό(80%) είναι σε θέση να διακόψουν τη φαρμακευτική τους αγωγή για την υπέρταση, τον διαβήτη, την αρθρίτιδα, την χοληστερίνη, την δυσπεψία και δυσκοιλιότητα και μια πλειάδα άλλων ασθενειών όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, απομυελύνωση, ερηθυματώδη λύκο (πάντα σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό και κατόπιν εξετάσεων που πραγματοποιούνται από αυτόν και  επιβεβαίωση της βελτίωσης της νόσου).

Μια άλλη σημαντική παράμετρος του προγράμματος ,που δίνεται μέγιστη έμφαση είναι η κατανόηση από τους συμμετάσχοντες των προβλημάτων υγείας τους και η διαδικασία επίλυσης αυτών. Αυτοί που ενδιαφέρονται αληθινά, κατά την διάρκεια των 3 καθημερινών διαλέξεων, έχουν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν σύγχρονες ιατρικές και επιστημονικές ανακαλύψεις, έρευνες και αποτελέσματα αυτών, γευόμενοι με αυτόν τον τρόπο, μια μινιατούρα  πανεπιστημιακής εκπαίδευσης όπως ο Δρ. Μουρούτης παρέχει στους φοιτητές του στο Πανεπιστήμιο που διδάσκει!!

Οι άνθρωποι ανησυχούν πολλές φορές ότι ο προσωπικός ιατρός τους θα αναστατωθεί αν σταματήσουν τα φάρμακα τους. Δεν θα πρέπει να ανησυχούν. Όπως είπαμε , οι άρρωστοι παίρνουν φάρμακα , όχι οι υγιείς!! Ο Δρ. Μουρούτης φροντίζει προσωπικά οι συμετάσχοντες όταν και όποτε είναι αναγκαίο, να κάνουν μια « ήπια» μετάβαση από την «εξάρτηση» των φαρμάκων στην ελευθερία της υγείας.
Για να μάθετε όλο το πρόγραμμα πατήστε στο Ημερολόγια



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!


ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!!





Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ !!





Αν αληθινά ποθείτε……


Να αναστρέψετε τον διαβήτη σας…


Να αποκαταστήσετε την «καρδούλα» σας…


Να ανακουφιστείτε από την αρθρίτιδα που σας ταλαιπωρεί…


Να δυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα…


Να χάσετε μια και για πάντα το ανεπιθύμητο βάρος…


Να ρίξετε την χοληστερίνη…


Να αυξήσετε την ενεργητικότητα σας…..


Να αναζωπυρώσετε την ζωτική σας δυναμικότητα..


Να αποκτήσετε νόημα & σημασία στη Ζωή..


Να νιώσετε & να γνωρίσετε την Δύναμη του Θεού..


Τότε…..





Κάνετε  Μια Καινούργια Αρχή στη ζωή σας!!


Σας περιμένουμε

Σας περιμένουμε για να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε την ελευθερία στην υγεία σας!!

Με εκτίμηση,

Οι συνεργάτες και το προσωπικό του NEWSTART
 
Σας άρεσε το άρθρο;
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για επικοινωνία κλικ εδώ!