Η παράνοια της μεγιστοποίησης της παραγωγής !!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΕKΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ... ΜΟΣΧΑΡΙΑ
Δεν πρόκειται για φουτουριστικές αγελάδες. 

Είναι ένα υπαρκτό σύστημα που προσαρμόζεται σε αγελάδες από «ειδικούς» τις πιο άθλιας ακαδημαϊκής ειδικότητας, της Ζωικής Παραγωγής, προκειμένου να υπάρχει μόνιμη πρόσβαση απευθείας στο στομάχι του ζώου ώστε να μελετάται η εξέλιξη της πεπτικής διαδικασίας νέων ζωοτροφών για να διαπιστωθεί με ποιες απ’ αυτές η αγελάδα παράγει την μεγαλύτερη ποσότητα γάλακτος και κρέατος με το μικρότερο δυνατό κόστος. 

 

Εξ’ άλλου η βιομηχανία γάλακτος σ’ έχει πάρει χαμπάρι ότι αυτό που θέλεις ως καταναλωτής είναι ένα άσπρο ό,τι-νά-’ναι υγρό που νομίζεις ότι σου ενισχύει τα κόκκαλα ενώ στην πραγματικότητα προκαλεί το ακριβώς αντίθετο. 

Α! Μην μπερδεύεσαι με τα βρεφικά αγελαδινά γάλατα.

Αυτά είναι όλα μια χιλιοεπεξεργασμένη σκόνη που μικρή σχέση έχει με το αρχικό προϊόν. Ακόμα και αυτή η σκόνη όμως θα ήταν απείρως καλύτερης ποιότητας αν εσύ καταλάβαινες ότι δεν είσαι πια βρέφος που χρειάζεται γάλα και δεν θα παραφουσκώνανε έτσι τις αγελάδες για την πάρτη σου. 

 

Ένας απλός τρόπος για να το πολεμήσεις αυτό είναι να μην συμμετέχεις σ’ αυτή τη διαδικασία ως καταναλωτής και καταστρέφεις έτσι εσένα, τα παιδιά σου και τα ζώα.

Διάβασε περισσότερες πληροφορίες εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Cannulated_cow
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για επικοινωνία κλικ εδώ!